Det 45-sekunders tricket för farmaceuter spelar en avgörande roll för att skydda patienter …

Det 45-sekunders tricket för farmaceuter spelar en avgörande roll för att skydda patienter …

InnehållsförteckningDet smarta tricket för måste-ha funktioner i en online-apotekbutik som ingen pratar omVad gör online -apotekboom uppmaningar till patientsäkerhet gör?Få denna rapport om 10 saker att veta innan du använder ett onlineapotek

Och också, du känner igen, det är faktiskt om en sak verkar för stor för att bli sant, det är förmodligen faktiskt. Och också så, att göra, förstår du, säkerställer att de inser legitima apotek, hur man känner till dessa såväl som du känner igen, liksom vad som faktiskt är några av de olika tecknen att åstadkomma därför. Och därefter, du vet, än en gång, säger Generisk Cialis dem att utforska en drogbutik samt verifiera att deras webbplats faktiskt är ett bra ställe att förvärva och förvärva de föreskrivna medicinerna.

Ordentligt, tack mycket för att du chattar tillsammans med mig angående detta. Al Carter, MS, Pharm, D, RPH: Tack så mycket, Aislinn. Jag värdesätter chansen att åstadkomma alltså.

BBC: s resultat belyser « Crazy West » för att få mediciner på internet, säger Thorrun Govind, en farmakolog, juridisk representant för hälsa och även tidigare kontorsstol för Royal Drug Community. »Det nuvarande stödet informerar i huvudsak läkemedelsbutiker för att vara hållbara, men gör det i din helt egen metod, och vi vet att patienter under denna befintliga enhet har gått bort, » påpekar hon.

Hennes allmänläkare hade faktiskt slutat leverera läkemedlet efter att ha insett att hon faktiskt hade fått begära helt nya recept för tidigt och också föreskrevs mycket av. Snarare kunde Katie, 38, få ett smärtstillande medel och ett missbruk för att lindra stress som kommer från ett antal apotek online utan att varna hennes läkare.Koronen på Katies undersökning validerade att hennes allmänläkare faktiskt inte hade blivit i kontakt med något av apoteken för att undersöka läkemedlet var säkert för henne.

Christine önskar Internetapotek för att säkra ännu mer bakgrundsinformation. « Det är faktiskt mycket också enkelt – det är individens livsstil, liksom det är faktiskt en katastrof som står för att hända, » säger hon. Befintlig hjälp från tillsynsmyndigheten, GPH, C, stater på internetförskrivare måste förvärva « all information de behöver för att ha » för att säkerställa att ett läkemedel är riskfri och också lämplig för en specifik person.

Några av de mediciner som hon fortfarande dyker upp för att snabbt vara tillgängliga från vissa på internetläkemedelsbutikerna, BBC har faktiskt hittat. BBC köpte tre begränsade mediciner online som en del av utredningen, våra experter försökte få receptbelagda läkemedel från modererade onlineapotek. Vi valde 3 begränsade mediciner – ett läkemedel mot ångest, en smärtstörare och ett sovande läkemedel.

Av de 20 tjänsterna som våra experter bestämde marknadsföring en eller ännu mer begränsade läkemedel: Vårt team hittade 9 läkemedelsbutiker som marknadsförde anti-ångestläkemedlet, tre apotek marknadsförde anti-ångestmedicinen till vårt team på grundval av vår lösning på en onlineundersökning och Genomfördes inte ytterligare undersökningar, i övergripande lyckades vårt företag få en potentiellt dödlig dos av anti-ångestmedicinen som våra experter köpte smärtstillande medel från 9 läkemedelsbutiker belägna på onlinesätt av frågor som vi likaså fick viloledläkemedlet från 14 Apotek, men ändå tretton apotek online som åtminstone erbjöd sig bland dessa läkemedel som avvisades för att sälja till vårt team utan tillgänglighet till vissa sjukvårdsrapporter, bevis på att vårt team faktiskt hade förskrivits dem före en läkare eller till och med tillåtelse att ringa vår familj läkare att genomföra ytterligare säkerhets- och säkerhetsundersökningar.

Fem av läkemedelsbutikerna som marknadsförde till oss levererade konsekvensmeddelanden med ytterligare säkerhets- och säkerhetsdetaljer och också kommer i kontakt med uppgifter om vårt team hade oro eller till och med behövde behöva fråga någon form av förfrågningar. Varje apotek som marknadsförde för oss hade ett undantag som rådde vårt företag att oroa vår husläkare angående investeringen. BBC pratade med många människor som uppgav att de har lyckats gå runt säkerhetskontroller för att köpa läkemedel från online -läkemedelsbutiker.

Den ultimata guiden för att beställa mediciner online från Kanada, Mexiko …

Damen nämnde att hon ombads att validera sin identifiering genom att visa en bild av sitt körkörslicens, men uppmanades faktiskt inte att tillhandahålla någon typ av bevis på hennes kroppsvikt. Det fanns faktiskt inga fler inspektioner för att se till att läkemedlet avsattes före det dödades. « Efter att ha tagit det i en handfull gånger upplevde jag verkligen fattig – jag kunde inte äta, jag körde faktiskt igenom och slutade i allmänhet fungera, » hävdade hon.

De förväntas faktiskt uppnå hotbedömningar för att ta reda på vilka läkemedel som kan erbjudas säkert online, och tillsynsmyndigheten kan lätt reagera om de faktiskt anses vara att utöva farligt. Govind säger att råd från tillsynsmyndigheten faktiskt är för disiga och anger inte tillräckligt bra, vilka inspektioner på webbapotek som borde administrera. »Detta har lett till en sådan variation, tillsammans med vissa internetläkemedelsbutiker som begär undersökningar som videokonsultationer, medan andra verkar låta dig helt enkelt välja läkemedlet du vill ha och också gå framåt för att spendera, » avslöjar hon.

GPH, C utfärdade återställd riktning 2022 efter att den hittade tusentals av sina egna undersökningar i huruvida läkemedelsbutiker faktiskt måste vara möjliga för att fortsätta arbeta relevant särskilt för internetpotek. I ett uttalande sade det till BBC att det förutsåg att läkemedelsföretagare ska uppnå riskanalyser för att erkänna vilka mediciner som är riskfria att leverera online samt erkänna fråga om läkemedel som också är enorma eller för konstant.

Patienter som söker för att spara lån kan förvandlas till på webbapotek, som använder för att ladda förskrivningar till minimerade kostnader. Många läkemedelsbutiker online är faktiskt legitima.

Indikatorer på apotekinformation för konsumenter du behöver veta

Med tanke på detta är det mycket viktigt att du vidtar åtgärder för att säkerställa din personliga säkerhet och säkerhet när du fattar ett beslut att använda ett online-apotek. Skapa viss den onlinedemonister du tänker på är faktiskt certifierad i tillståndet där den fungerar i USA. National Association of Panels of Pharmacy kan berätta om ett onlineapotek är licensierat såväl som i stor status.

För att få detta tillstånd måste de bevara statliga licenser och också göra det möjligt för undersökningar på grund av villkorpanelen under vilken de är certifierade. Ta ett nära utseende på samtalet relevant information som en webbplats ger. Använd inte en internet -webbplats som inte ger en gatuadress och telefonnummer eller ens de checklistorna bara utländska kommer i kontakt med detaljer.

Leave a Comment

Your email address will not be published.